Antiques & Design werd opgericht in 1983 door Karel Van Beek en Gert Verhees. De bedrijfsactiviteit bestond oorspronkelijk uit de invoer van oude en antieke grenen meubelen vanuit heel Europa. Deze werden, na restauratie, verkocht aan winkeliers en aan groothandels tot in de VS. Antiques & Design was op dat ogenblik één van de pioniers in dit marktsegment.

In de loop der jaren evolueerde de activiteit naar volledige interieurinrichting.
Antiques & Design zorgt nu voor de realisatie van uw interieurproject van bij het eerste idee tot en met de uiteindelijke installatie.

U kan bij Antiques & Design terecht voor de CONCEPT-ONTWIKKELING, de PLANNEN EN UITVOERINGSTEKENINGEN, de volledige PROJECTBEGELEIDING, de PRODUCTIE en de PLAATSING.

Hiervoor staat een team van 25 gemotiveerde en ervaren medewerkers ter beschikking die er een erezaak van maken uw droom om te zetten naar een smaakvol en functioneel interieur.

Verder beschikt Antiques & Design over een UNIEKE VOORRAAD aan oude en antieke meubelen en materialen en levert het een aantal ONDERSTEUNENDE DIENSTEN.

UNIEKE VOORRAAD

Antiques & Design beschikt over een unieke voorraad (3500m²) aan antieke en oude meubelen, materialen en decoratieartikelen. Indien het project dit vereist, worden deze geïntegreerd tot een “one of a kind” sfeervol interieur.

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Voor zijn internationaal cliënteel verzorgt Antiques & Design niet alleen alle administratieve en logistieke diensten, maar geeft het ook ondersteuning bij het projectmanagement en de installatie ter plaatse.